Skip to content

We understand!

Mart Bakker Expo verstaat zijn vak. Met een ruime ervaring op het gebied van standbouw en -ontwerp, weten wij al uw commerciële doelstellingen om te zetten tot een creatief standontwerp. Daarbij gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg: uw wensen worden verwezenlijkt in een stand met een hoge attentiewaarde. En dat altijd binnen het beschikbare budget. Mart Bakker Expo beschikt over een totaalpakket, wat betekent dat het gehele ontwikkelproces volledig in eigen huis plaatsvindt. Efficiënt, kostenbesparend en ontzorgend.

Uw stand als blikvanger

Mart Bakker Expo begeleidt u tijdens het gehele proces: van ontwerp tot op- en afbouw en indien gewenst de opslag van uw stand. De ervaren, kundige medewerkers laten hun handen spreken en weten uw visie één op één te vertalen in een aantrekkelijk eindresultaat. Daarnaast beschikken wij over een ruim assortiment schermen, meubilair, diverse soorten verlichting, vloeren en andere accessoires, welke uw stand omtoveren tot een regelrechte eyecatcher. U wilt uw stand in de toekomst opnieuw gebruiken? Wij slaan uw standonderdelen graag voor u op. Tevens is het mogelijk een stand te huren; wij beschikken over een uitgebreid assortiment custom made stands.

Wilt u vrijblijvend een offerte of ontwerp aanvragen? Neem dan contact op met Roel via info@martbakkerexpo.nl of tel. 06-22216180

Back To Top