Skip to content

logo_rechtsbovenMart Bakker Expo is een traditioneel familiebedrijf waar normen, waarden, kwaliteit en service een stevig fundament vormen. In 1979 was het Mart Bakker die het timmerbedrijf startte, acht jaar later stapte zoon Roel Bakker in het bedrijf. Uiteindelijk nam hij Mart Bakker Expo – specialist in interieur-, stand- en decorbouw – in 2007 samen met zijn vrouw Saskia in z’n geheel over. Het bedrijf werkt met korte lijnen, beschikt over een ruime nationale en internationale ervaring en biedt klanten een ongeëvenaarde service. De vaste medewerkers zijn al jarenlang verbonden aan het bedrijf en versterken het vertrouwde gezicht. Naast een no-nonsense-mentaliteit staat Mart Bakker Expo voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en zet het bedrijf in op een langdurige samenwerking; ‘eens een klant, altijd een klant’, is niet voor niets de lijfspreuk van Roel.

Een nieuwe, belangrijke stap volgde in 2009 toen Mart Bakker Expo zijn dienstenpakket aanzienlijk uitbreidde en doorgroeide naar een full service bedrijf en één van de beste stand- en interieurbouwers van de Benelux . Het totaalpakket op deze gebieden maakt dat het bedrijf beschikt over een grote vaste klantenkring en een ‘graag geziene gast’ is op leidende beurzen als Horecava, de Noord-Hollandse Horecabeurs, Drupa (Düsseldorf)  en Hannover Messe (Hannover, Duitsland). De prettige manier van samenwerken en de totaalaanpak – van ontwerp, timmer- en schilderwerk, op- en afbouw tot het installeren van audio- en videoapparatuur, verlichting en opslag – maakt Mart Bakker Expo tot dé partner op het gebied van decor-, stand- en interieurbouw.

Verder hebben wij klanten over de hele wereld, van China, Singapore, USA, UK, Duitsland, Denemarken, Italië, Spanje tot India, Verenigde Arabische Emiraten en uiteraard Nederland.

Wilt u vrijblijvend een offerte of ontwerp aanvragen? Neem dan contact op met Roel via info@martbakkerexpo.nl of tel. 06-22216180

Back To Top